Post by riakehadoca on Feb 11, 2022 13:46:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods bezgalīgas primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Auto Brawl Chess 2022 version ▞▞▞
Spēle ir ļoti jautra, bet maz ko darīt. Un, lai piekļūtu labākajai daļai, jums jāmaksā 20 USD mēnesī par šaha karti. Neprātīgais režīms lika man vēlēties spēlēt katru dienu, taču jums tas ir jāiegādājas mēneša sākumā, pretējā gadījumā jūs vienkārši iztērējāt savu naudu. Man atlicušajā laikā nebija iespējams aizpildīt caurlaidi, neiztērējot vairāk naudas. Es pievienojos 15. datumā un, iespējams, sasniedzu 30. līmeni — kopā ir 50 — un bieži uzvarēju, lai iegūtu maksimālo punktu skaitu. Mans ieteikums: padariet neprātīgo pieejamu visiem, vienkārši mainiet atlīdzību.
Godīgi sakot, es jums piešķirtu piecu zvaigžņu vērtējumu, ja varētu pārvietoties jūsu izvēlnēs bez pastāvīgiem, pastāvīgiem uznirstošajiem logiem. Vai jūs tikko jauninājāt ierīci? Vai vēlaties piedalīties spēlē? Uznirstošais logs pievienot tūlīt pēc. Pērciet bezmaksas zeltu? Izejiet no veikala, parādās bam. Izņemot to, ka tas notiek gandrīz katru reizi, kad maināt izvēlnes. Spēle ir satriecoša. Pārtrauciet atņemt vadību spēlētājam, un ja jūs to darāt? Pievienojiet VIENKĀRŠU funkciju "šodien vairs neredzēt". Palieciet prom no spēles.
Man patīk šī spēle, taču ar šodienas atjauninājumu lietotne spēles vidū turpina avarēt. Ja es ātri atgriezīšos tajā, tas ielādēs mani joprojām tajā spēlē, kuru spēlēju, it kā tas nekad nebūtu avarējis, taču tas padara to neiespējamu. Man arī nepatīk, ka veikalā vienmēr ir izsaukuma zīme, jo es varu izmantot savus dārgakmeņus, lai kaut ko nopirktu, nevis tikai tad, kad man ir atslēgas, lai to izdarītu... Mani dara traku.
Godīgi sakot, šī ir lieliska spēle ar jauku kaujas sistēmu, kurā esmu pārliecināts, ka es varētu iegrimt daudzas stundas, izņemot 1 problēmu, kā atzīmēja vairāki citi cilvēki... Spēle diemžēl nav stabila. Kad jūs iedziļināties ranžētās spēlēs, spēle avarē, un pēc tam jūs saņemat automātisku cīņu, padarot neiespējamu pakāpties augstāk. Ja šī problēma kādreiz tiks novērsta, es labprāt dotu spēlei atbilstošu punktu skaitu, ko tā ir pelnījusi.
Lieliska ātra spēle, tā ir lieliska kaujas šaha spēle, spēles ir ātras, un tomēr domāšanas process ir vienkāršs. Domāju, ka līdzsvars čempionu līmeņos līdz rangam, ko cilvēki spēlē, līdz šim ir manā līmenī, manuprāt, ir gandrīz ideāls. Pasākuma uzdevumi tomēr ir vislielākā vilšanās, tāpēc 3 zvaigzne nespēj iegūt kaut daļu no mērķiem notikumos, izņemot pirmos 3 līmeņus, nemaksājot reālu naudu. neatkarīgi no tā, cik daudz es spēlētu, pasākumā nav iespējas turpināt darbu
Tā ir laba spēle, taču negaidiet, ka kaut kur nokļūsit, nemaksājot par dažiem papildu uzlabojumiem
Es kaut ko nopirku, pēc pirkuma beidzās derīguma termiņš, bet tas netika izskaidrots (vai es to nebūtu nopircis). 20 USD par spēles iegādi ir dārgi, par kaut ko, kas ilgst 10 dienas un beidzas derīguma termiņš, ir izkrāpšana. Man arī tika apsolīts spēles režīms, kas pēc desmit dienu perioda tika bloķēts. Esmu atstājis iepriekšējo pārskatu, tas ir pagājis, tāpēc šis ir otrais. Man patīk spēle, bet man nepatīk alkatīgi cilvēki. Esmu atinstalējis šo spēli, es neatbalstu šāda veida biznesa modeli. Negodīgi
Lieliska spēle, pārāk daudz p2w stila, bieži tiek piedāvāti pirkumi ir vienkārši pārmērīgi. Bez spēcīgā p2w tas būtu bijis 5 zvaigznes. EDIT: Izstrādātājs atbildēja, bet pieminēja savu citu spēli, radot nopietnu atšķirīgu mijiedarbību.
Pieklājīga spēle. Ir dažas līdzsvara problēmas. Tomēr zemāk redzamie ekrānšāviņi nelīdzinās faktiskajai spēlei. Kāpēc tas tā būtu, ir patiešām apšaubāms. Šis nav jūsu augstākā līmeņa izstrādātājs, un šķiet, ka viņiem ir dažas problēmas. Klientu komunikācija ir viens no šiem jautājumiem.
Tātad, ar šo spēli ir daudz problēmu, es atzīstu, ka es to spēlēju nedēļu, lai to izmēģinātu, bet godīgi sakot, jūs, puiši, varētu darīt labāk, ir ļoti daudz no šiem "pieteikumiem", kas parādās ikreiz, kad kaut ko darāt, nevis visi vēlas tos iegādāties, nemaz nerunājot par šaha caurlaidēm, kas maksā apmēram 30 USD, ja vairumam citu auto šaha spēļu tas ir par 5 USD, varbūt 10 USD, es teiktu, ka noņemiet lielāko daļu, ja ne visus šos "darījumus" un aizstājiet ar spēli. apbalvošanas sistēma, spēlē, lai uzvarētu, nevis maksā, lai uzvarētu.
Auto Brawl Chess Strategie hhe
Atkal šī spēle paņem $, pēc tam nedod preces, par kurām ir samaksāts. Patiešām, mana vaina, man vajadzēja mācīties no 1. 2 pirkumiem, kas neizdevās, nevis mēģināt 3. pirkumu (kas arī neizdevās, lai gan google ir iekasējis manu cc.) Šī spēle ir jautra, taču tā ir kļūdaina un ņem jūsu USD apmaiņā pret neko. Spēlēt uz savu risku. Es iesniedzu sūdzību Play veikalam.
Viltus reklāma AD. Apmācība bija pārāk ilga, un tā uzreiz zaudēja manu uzmanību. Izskatās pēc citas līdzīgas spēles reskin. Uzreiz atinstalēta.
Drausmīgs atalgojums spēlēt, pilns ar overpowered botiem!! Reklāmas, kas mēģina iegūt naudu pēc katra klikšķa galvenajā ekrānā. Pirmoreiz spēlējot spēli, ir ļoti jautri.Attīstoties, ir pilnīgi skaidrs, ka vienīgais veids, kā kļūt labākam un pakāpties uz augšu spēlē, ir sākt maksāt, lai iegūtu labākus/augstākus varoņus. Maksājums par spēļu spēlēšanu ir absolūti sliktākais, un pret to ir jāizturas kā pret tādu. Darīt labāk!
Lieliska spēle, bet spēle sastingst, un man ir jāpārlogojas un jācer, ka netikšu iesperts. Izņemot to, es būtu devis tai 5*, bet tas ir nomākta, jo īpaši, ja es gatavojos uzvarēt un zaudēt visu, jo tas sasalst uz mani.
Tāpat kā lielākā daļa spēļu šajās dienās, tas ir steidzīgs ar ļoti aizņemtu interfeisu. Vispirms ir jānorāda skaidri definēts mērķis, PĒC tam lietotāja saskarnes aspekti, kas palīdz sasniegt šos mērķus, un pēc tam varat sākt ieviest jaunas funkcijas. Šī spēle vienkārši bombardē jūs ar visu uzreiz. Tas liek jums noklikšķināt uz lietām ar sliktu skaidrojumu, kāpēc.
Diezgan pieklājīgs autočess. Nav īstas maksas sienas panākumiem, jo augstāko spēlētāju varoņi atrodas autošaha zupā, un tos var iegādāties. Tomēr jūsu progress ir diezgan stingri ierobežots. Patiešām plašs jaudas līmenis vienādu izmaksu čempioniem, daudzi ir pilnīgs atkritumi, un daži ir īpaši spēcīgi attiecībā uz savām spēļu izmaksām.
Magic Rush: Heroes رول پلیئنگ fmm
Avarēja manā pirmajā ranga mačā. Šķiet, ka jūs varētu spēlēt, netērējot naudu, taču tā cietīs spēles dizaina dēļ kā samaksa par uzvaru. Šī iemesla dēļ kopējais līdzsvars ir izslēgts, un minimālais pirkums ir 4,99, padarot to par dārgu spēli, jo jums ir ne tikai jāiegādājas kartes LVL varoņiem, bet arī jāiegādājas tās. Kopumā ir nepieciešams bilances atjauninājums un lētāks vismaz spēļu veikala vērtībās, lai tas būtu labāks.
Spēlei ir potenciāls, taču cīņas nejauši izvēlas, kādi cīnītāji parādās. Tie varētu būt cīnītāji, kurus jūs nekad neesat paaugstinājis vai kādreiz izmantojis. Šai spēlei NAV STRATĒĢIJAS. Tā var būt pilnīga fiksēta cīņa, jo jūsu izvēlētie cīnītāji var neparādīties un jūs nevarēsit jaunināt. ES NEKAD NEMAKSĀŠU, LĪDZ TAS NEMAINĪSIES. Spēlei ir liels potenciāls, ja tā ir izveidota, tāpēc jūs izvēlaties 10 līdz 15 cīnītājus, kas parādās nejauši. Līdz tam netērējiet naudu!!!!
Tas parāda papildinājumus tikai ar puzzle spēli. Tā ir spēle, kurā jāveido un jāgaida, un tad jūs varat veikt mīklas. Kad esat izpildījis pāris mīklas, tas atgriežas ēkas daļā.
Ļaujiet man sākt ar to, ka man patīk šī spēle, un es sāku to spēlēt diezgan sen, bet toreiz tika parādīts faktiskās spēles piemērs, kā arī apraksts Es nezinu, kas mainījās ar izstrādātāju/mārketinga komandu no tā laika uz tagad, bet es vairs nevaru atbalstīt spēli, kas tik klaji nepatiesi reklamē... ps jūsu faktiskā spēle izskatās labāk nekā šajās muļķīgajās reklāmas fotogrāfijās ir izmantotas īstas spēles bildes...
Spēle ir izklaidējoša laika pavadīšanai. Spēlē ir daudz kļūdu. Pašlaik es pat nevaru pieteikties, jo tiek rakstīts, ka man ir nepieciešams atjauninājums, bet atjauninājums nav pieejams.
Avārijas pastāvīgi. Spēle ir diezgan vienkārša un jautra, es redzēju citus pārskatus, kas sūdzējās par avārijām, un man ir tāda pati problēma. Tas aizvadīs vienu vai divas cīņas, tad vienkārši pietuvosies man. Man ir apnicis ar to nodarboties, tāpēc vienkārši atinstalēju
Reklāmas melo par spēlēšanu. Tas ir gluži kā Mighty Party. Praktiski kopējiet un ielīmējiet visu.
Man patīk spēle, un es būtu to novērtējis augstāk, taču ir problēmas ar spēli, kas to padara kaitinošu. Pēdējā notikumā jūs nopelnījāt senās monētas, un jums vajadzēja saņemt atlīdzību par monētu izmantošanu. Es izmantoju 4 000 senās monētas, bet atlīdzību saņēmu tikai 1,5 000. Es izmantoju 2k paku divas reizes, lai iegūtu 500 dārgakmeņus. Pirmo reizi 2k kredīta vietā saņēmu 1k kredītu. Otro reizi 2k vietā es saņēmu kredītu par 500. Tas bija patiešām nomākta
Jautra spēle, līdz tā kļūst par pay2win, kļūst acīmredzami acīmredzama, kad, lai gan jums ir izliktas labākās spēles, otrs spēlētājs novērtē jums 3/5. Es neieteiktu šo spēli, ja nevēlaties tērēt naudu.
Es šai spēlei biju piešķīrusi 4*, bet tagad es kritu uz 3*, jo spēle tiek spēlēta jau 3 nedēļas, un es spēlēju katru dienu, taču tāpēc es nometu vēl vienu zvaigznīti, šķiet, ka katru reizi, kad es to iedarbinu. Šķiet, ka man nav nekādas atšķirības, man bija 15 000 jauda, un man vislabākā jauda bija 8 000. nešķiet, ka tas neatšķiras. vai nu un es to redzēju vairākos mačos divu dienu laikā, iv nokritu uz 3, jo tā dēļ es nesaprotu, kāpēc, un man ir augstas lvl rakstzīmes, kas ir labi aprīkotas KĀPĒC???
Man ļoti patīk spēle! Mana problēma ir tāda, ka pirmajās 15 reizēs, kad iedziļināties kaut ko, noklikšķinot uz ārā, parādās Pop up, kas kaut ko pārdod. Viņu godam uznirstošos logus var aizvērt uzreiz. Vienīgā LIELĀ problēma ir kaujas caurlaide, kas ir USD 20 mēnesī! Tas ir 240 USD gadā!!! Es to darīju pirmos pāris mēnešus, bet tas ir muļķīgi dārgi mobilajām spēlēm.
Attēli šai spēlei neder. Nav ne jausmas, kāpēc viņi tirgo tik muļķīgi. Traka naudas grābšana. Lieliska spēle, taču liela samaksa, lai uzvarētu. Iedomājieties vienkāršāku TFT, tikai jūs varat paaugstināt kārtis sānu cīņā. Tādējādi tas, kurš spēlē vairāk vai maksā vairāk, uzvar. Jūs varat atzīmēt vienību ar 4 zvaigznītēm, bet, ja tās līmenis ir pirmais, jūsu pretinieka 15. līmenis 2 zvaigzne no tās pašas vienības jūs iznīcinās.
Es izbaudu spēli kopumā, taču šķiet, ka tā man ļoti sagrauj. Es to iegādājos, un, pabeidzot pirkumu, tas avarēja. Par laimi es joprojām saņēmu to, par ko samaksāju. Tomēr tas ARĪ avarē katru reizi, kad es iegūstu noteiktu raundu skaitu ierindotās spēlēs. Viens. Laiks. Es dominēšu mačā, un tad tas iekrīt, tāpēc es iegūstu pēdējās vietas uzvaru, nevis pirmo, kā es gribēju iegūt, vai pat pēdējo no atlikušajiem spēlētājiem.
Es tik ļoti vēlos MĪLĒT šo spēli, BET tā PĀRTRAUKTU. Es jau dažus gadus sistemātiski atinstalēju un pārinstalēju (nedomājiet, ka esat gudrs, jums, puiši, šī spēle bija ar citu nosaukumu pirms dažiem gadiem), lai redzētu, VAI viņi izlabos kļūdu..... NĒ!! Viņi to nav izdarījuši, un šobrīd viņi to nedarīs. Es ceru, ka veidotājs to redzēs un izveidos stabilu šīs spēles versiju.
Laipni lūdzam maksāt, lai laimētu SIM karti. Ja esat liels tērētājs, jūs saņemat vairāk pavēstes, ja vairāk pavēstes nozīmē, ka jūsu radības ir spēcīgākas. Atalgojuma atšķirības nevar apiet. Ja jūs uzvarat, jūs iestrēgsit ar algu, lai uzvarētu spēlētājus, tāpēc vienīgais veids, kā palikt kopā ar brīvajiem spēlētājiem, ir piedalīties spēlēs un padoties, lai saglabātu zemu vietu. Ja pievienojat faktu, ka nevarat kontrolēt savu izložu fondu, tas nozīmē, ka uzvara pat "līdzīgā spēlē" ir saistīta ar veiksmi. Ne prasme, nevis stratēģija, tikai neapstrādāta veiksme.
Līdz ar to spēle ir laba. Jums nav jāmaksā, paliek jautri. Daudzas stratēģijas. Vienīgais kritums ir viens liels. PĀRTRAUKŠANA! Es tik tikko varu izturēt vienu spēli, lai tā mani neizstumtu. Es mīlu šo spēli līdz šim. Bet, ja tas turpinās, labāk spēlējiet kaut ko tādu, kas nesakrīt
Šķiet, ka viss, ko jūs darāt, ir izveidot viltotu reklāmu un viltotu spēles sadaļu ar attēliem par kaut ko tādu, kas neeksistē. Kārtējā viltus reklāma, kas tik tikko izvairās būt nelikumīga. Neuztraucieties ne par ko šis veidotājs.
Auto Brawl Chess Estratégia gowu
Laba spēle, izņemot maksāt par spēles stilu. Nepieciešama labāka saskaņošana, un, ejot tālāk raundos, jums vajadzētu iegūt lielākas iespējas iegūt leģendāros varoņus, nevis 5%. Nepieciešams labāks veids, kā paaugstināt varoņu līmeni.
Spēle ir lieliska, tāpat kā mehānika un spēles gaita, taču dažreiz tā vienkārši avarē no nekurienes, un man ir jāpadodas un jāzaudē mačs ikreiz, kad uzvaru. Tā jau notika 3x un nezinu kāpēc.
Es būšu pilnīgi godīgs, šī varētu būt labākā spēle, kas jebkad tiks ievietota Google Play veikalā, taču es to nekad neuzzināšu, jo spēle neļauj man iziet pamācību. Es daru visu, ko man liek, un pēc tam, kad divi grifi saplūst vienā, viņi vienkārši pazūd. Es varu pieskarties visam ekrānā redzamajam burtiski, bet nekas nenotiek, tāpēc es nevaru virzīties uz priekšu. Ja jūs kādreiz izlabosit šo kļūdu, es būtu vairāk nekā gatavs mēģināt vēlreiz un palielināt savu vērtējumu.
Lai mača laikā progresētu, ir nepieciešama pārāk liela veiksme. Spēles ātri kļūst nelīdzsvarotas ar 1-2 dominējošiem spēlētājiem un 4 piesūcekņiem. Spēka mērīšanas sistēma ir bezjēdzīga, jo “var nenorāda uz kopējo komandas panākumu”. Atbilstošās klases ir svarīgākas par 'varētu', taču tas prasa veiksmi izlozē starp raundiem, kas šobrīd ir nelīdzsvaroti. Tāpat ir jāpārstrādā spēlētāju līmeņi, jo lielākam skaitam spēlētāju ar attīstītiem varoņiem var piederēt mazāk pārāki spēlētāji, kuri nav spēlējuši pietiekami ilgi.
Spēle ir jautra un aizraujoša, taču: pastāvīgas kļūmes un atvienojumi starp cīņām, kas beidzas ar mani sodu. Katru reizi, kad pārvietojos pa dažādām lietotāja saskarnes daļām, tiek parādīts uznirstošais logs, lai tērētu naudu, un tas ir kaitinoši. Jā, es esmu iztērējis naudu spēlē. Būtu jauki, ja ar to nebūtu jātiek galā ar katru klikšķi
Spēlēja nedēļu. Pēc atjaunināšanas un spēles vidū es uzvarēju, spēle teica, ka ir slikts savienojums, un izslēdzās uz aptuveni 8 stundām. Kad tas beidzot ļāva man atgriezties, pēc spēles pabeigšanas es mēģināju sākt citu, bet spēle teica, ka joprojām esmu iepriekšējā mača vidū un neļāva man sākt citu. Mēģināšu vēlreiz trešo reizi. Pēc tam atinstalējiet, ja tas atkal neizdodas.
Jaunais atjauninājums padarīja spēli nespēlējamu. Būt spiestam spēlēt ceļojumu ir smieklīgi. Pirms tam es spēli būtu novērtējis ar 4/5. Tas bija jautri, un jums nebija īsti jātērē nauda, ja biji ļoti pacietīgs. Dažas vienības ir smieklīgi OP (Hanzo, kāds?), bet lielākoties tā bija salīdzinoši sabalansēta un jautra spēle.
Es liktu augstāku zvaigžņu vērtējumu, ja tas nebūtu atkarīgs no tā, cik tas ir aizkavējies. Parasti mani izgrūž ranga mačā, un uz beigām lielāko daļu laika es varu atgriezties laikā. Bet, ja jūs atjaunināsit spēli un tajā ieguldīsit kādu darbu, šī varētu būt patiešām forša spēle
Viltus reklāma. Nekas, kas redzams veikalā, pat neatgādina pašu spēli. No spēles stila līdz faktiskiem spēles līdzekļiem. Ja viņiem tā ir minispēle, tad vēl jo vairāk, tā ir naudas izņemšanas shēma pret spēlētājiem.