Post by riakehadoca on Feb 11, 2022 13:52:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Among Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Among Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много пари ▞▞▞
▞▞▞ Among Us 2022 version ▞▞▞
Имам предвид какво по дяволите Не мога да вляза.. да, аз съм нов потребител и не мога да вляза или да получа имейли! Опитвам това от 5 дни. Моля, подобрете и вашия сървър. Винаги показва „Проблеми със сървъра, нямате достъп до тази игра“ ‽‽‽‽ това е шедьовър игра, също така изключителна графика, vfx и sfx. Но единственият проблем е, че НЕ МОЖЕМ ДА ВЛЕЗЕМ.
Преди обичах да играя сред нас, но след тази нова актуализация Всеки път, когато искам да играя играта, трябва буквално да вляза в играта с различни акаунти и да изчистя всичките си данни и това не е всичко, има нов бъг при Влизане зареждане че отнема толкова време да се зареди и когато се зареди напълно, тогава пише изчакайте още малко или играйте офлайн, което е много досадно 👎
Най-лошата игра някога. .. .. Когато играех в началото. . In беше толкова добре и готино. .. Но сега... . Най-лошото е.. Дори не мога да се свържа, дори ако имам добра връзка.. . Дори не може да бъде домакин на играта. .. Моля, направете го като за първи път... .. Ще даря 500. Хиляди долара.. Ако направите играта като първи. Време. . .. Jk. 🤭🙄 Няма да даря thui.. Никога няма да изтегля отново
Разпродажба 2021 New Among Us Action Figures Game Model ...
Among Us Тема с нов тапет HD за тапет
обичам те твърде много за първи път в историята на световното първенство и няколко други освен това е хубаво нещо да имаш зрелищен вид транспорт за зрители и известно време, но съм сигурен, че не е единственият че трябва да гледам режимът е единственият, който е бил обект на зрелищни сега знам защо единственото нещо, което мога да направя за всекидневна или не, ти преминава през тази седмица в главата ми на транспорта за известно време и аз съм сигурно просто си мислех, че имаш право на
Това е страхотна игра, но мразя факта, че трябва да пишете вашите съобщения, вместо да имате гласов чат, а също така има много проблеми със сватовството. Много често пише, че много хора играят, така че аз не мога да играя. Опитах се да играя с приятелите си многократно, но през повечето време не можем да влезем в игра. Доста забавно е да се играе, но тези проблеми трябва да бъдат решени, защото бавно започвам да губя интерес към играта заради тях. Благодаря.
Не ми дава да играя
Among Us Акционе qtk
Забавлявах се изключително много, като играя тази игра. Въпреки това, тъй като все повече хора спряха да играят, тя става все по-претъпкана от хакери и, по някаква странна причина, фетишни ролеви играчи - най-често от сорта My Hero Academia. Стана почти невъзможно да се намери нормална, работеща игра. Когато го направите, хакерите често влизат и развалят изживяването за всички. Не мисля, че това е нещо, което разработчиците могат да поправят, просто е тъжно да видим как една забавна игра пада досега.
Не само, че новият "бърз чат" е труден за използване, но отново бих искал да мога просто да вляза във фоайето, това е невъзможно. Това е или „прекъсната поради дължимата връзка“ или „сървърна грешка“, каквото и да опитате, не можете да играете тази игра. Дори опитът за хостване не работи, опитът за влизане в частен сървър не работи.
Играта става но има много минуси да си убец е на светлинни години и е много гличава
Обичам играта и да играя с приятели, но МОЛЯ, КРЕПЕТЕ СМЕТКИТЕ ЗА ANDROID!!!! когато се опитвам да направя акаунт, ми пише err:GoogleAuthNoToken, което очевидно е само за google/android телефони, а когато се опитвам да се присъединя или да направя игра, ми пише, че имам нужда от акаунт, който не мога да направя. Но както казах, МОЛЯ, КРЕПЕТЕ ТОВА, БИХ ИСКАЛ ИГРАТА ДА СЕ ИГРАЕ
Как да го кажа между нас... МРАЗЯ ТВОЯТ ТИ БЪРЗ ЧАТ!!! АКО ИСКАТЕ ТАКА ПОНЕ СЛОЖЕТЕ ПОВЕЧЕ ГЕРМАНИ В НЕГО И Е ТОЛКОВА БЪЛКАВО!!! БУКВАЛ СЛОЖИХТЕ И ИЗРЪКВАХТЕ, НО НЕ ДАХТЕ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА "Това мъртво тяло ли беше или спешна среща?" ПОСЛЕДНАТА ИГРА, КОЯТО ИГРАХ, НЕ МОГХ ДА КАЖА НА СЪЕДИНИТЕИТЕ ИМЕТО НА МОЖЕНИЯ!! ! Преди наистина обичах тази игра, но сега ти я съсипа за мен и за много други хора. Втората звезда е за доброто старо време не за сега.
След новата актуализация дори не мога да играя сред нас, защото непрекъснато казва "Разбира се, отнема много време, искате да играете офлайн?" Но не работи.Изтрих десет GB игри и имах същия проблем! Дори не затварям приложението, така че трябва да изключа ipad и да го включа отново твърде близо сред нас! Сред нас е забавно, но само когато наистина се забавлявате. Моля, поправете това.
Играта е хубава, но понякога изостава.. Веднъж, когато бях Impostor, контролите за Sabotage and Kill не идваха! Не знаех какво да правя и накрая затворих играта... Моля, отстранете този проблем възможно най-скоро!
Мразя как играта ни избира имената и не можем да чатим каквото си искаме. И буквално трябва да „влезнем“, само за да изберем собствените си имена. Толкова е глупаво и докато не мога да чатя каквото си искам и да си направя собствено име, ще сложа по-добра рецензия.
Имах тази игра на стария си таблет и беше добра, но актуализацията беше остаряла. Взех нов таблет и изтеглих това и дори не стартира. Той възпроизвежда логото на innersloth в началото, след което екранът става черен завинаги, докато просто пуска началната музика.
GG харесва ми така е най-добре. Но „Имам 2 съобщения до разработчика на тази игра, някои играчи (домакини) използват неподходящи имена, за да накарат техния противоположен пол да се присъединят към стаята и да осъществят сексуален контакт и ако се присъедините към стаята им, когато не сте домакини, той ще ви забрани за по-малко от 1 секунда!" и второ искам да кажа можете ли да позволите на играчите да изпращат An (емоджи)? 🥰
Имам едно оплакване Как може аз да първа и никой няма да дойде пак може
彩金捕魚-Jackpot Fishing Arcade iikr
Супер игра👌
2021 NEW Among Us Action Figures Game Model Building Blocks ...
Играта е ужасна дори не заслужава една звезда променете я както си беше преди, защото никой няма да си я изстегли😡
Играта е страхотна концепция и много забавна, но честно казано съм уморен от безбройните проблеми и бъгове. Дадох на Innersloth ползата от съмнението в продължение на 2 години и все още не мога дори да завърша повечето от игрите си, защото грешките ме карат да прекъсвам връзката. Екранът става черен, след като играта действително приключи и тогава не мога да се присъединя отново към лобитата, които наистина харесвам. Игрите ми замръзват и оставам да се скитам из картата сам по средата на игрите, на които се наслаждавам. Никога не съм имал игра с толкова много проблеми
Играта преди си беше мега добра сега не може да се пише не може да си изберетеш име прецакахте я доста много...😒😒Мно тъпо
Излизам от игра, след което влизам в нова. Играта започва и аз тръгвам, за да се присъединя към стаята си с приятели. Отивам да се присъединя, но тъй като напуснах, за да се присъединя към нова игра, ми пише, че трябва да чакам 65 МИНУТИ! Не, няма проблем. Връщам се и пише 64. ИСКАМ ДА ИГРА С ПРИЯТЕЛИТЕ СИ! МОЛЯ, КРЕПЕТЕ ТОВА! Обикновено харесвам играта, но СЪМ ЯСЕН! МОЛЯ, НАПРАВЕТЕ ГО 10 МИНУТИ!
ФЛАНЕЛКА AMONG US TM - Сив | ZARA България / Bulgaria
Всичко беше наред, но приложението има своите недостатъци. Прекъсването на връзката е голям проблем, заедно с доста груби игри, включващи доста неприятни хора. Това е игра, няма нужда от толкова много сол! Изненадващо е колко пъти съм виждал хора в чата да казват, че ще убият някого, когато са измамници, защото са от различна раса! Определено не е за хора със слаби сърца или лесни за обида, защото това надхвърля шегата и го прави наистина неприятно, когато е постоянно в сървърите.
Не я играя вече
Тази игра беше супер невероятна игра, но след актуализацията стана по-лоша, имам толкова много проблеми с нея, като например всеки път, когато свърша да играя игра, екранът показва черен, тогава трябва да изляза и да вляза отново в играта, друг проблем е, че когато аз искам да играя игра с моя приятел всеки път, когато въвеждам кода, той ме изхвърля, сякаш тази игра е доста пълна с грешки след актуализацията
Здравейте създатели на играта, знам, че сте се потрудили за тази игра и ви поздравявам за това, но играта ви не ми харесва, защото човечетата, с които се играят не са хубави и като играя се чувсвам искам да съм в някаква зала, където всички се убиват и нараняват. И музиката ви е ужасно напрягаща.И много се чака, за да се влезе в играта.
Винаги ме изхвърля от цялата игра, но харесвам новите актуализации!
BlueStacks в Twitter: "Mientras Among Us es gratis para ...
Among Us Action oeh
Among Us कार्रवाई lfno