Post by millsingtulodi on Mar 17, 2022 0:15:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Escape Team ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Escape Team IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișuri pentru multe puncte ▞▞▞
▞▞▞ Escape Team 2022 version ▞▞▞
Am găsit vreo modalitate de a obține toate aceste misiuni gratuite???
A fost o experiență bună, dar am cumpărat deja toate etapele achiziționabile și nu le-am socotit deblocate.
Escape Team Adventure hmzx
Distracţie
Este satisfăcător. Nevoie de mai mult!
Bun joc. Prea scump!
Fărâmături mari 🔥
Distractiv și distractiv. Devin din ce în ce mai greu pe măsură ce jocurile progresează. Risipește o mulțime de hârtie, acesta este singurul dezavantaj.
Întreaga experiență de joc a fost extraordinară! Puzzle-urile ne-au ținut ocupați ore în șir și indiciile nu au dat prea multe, prea repede. În general, o experiență extrem de plăcută de jucat!
Multa distractie
Mare distracție pentru o seară de jocuri mici.
Fabulos
Acest joc este prea complicat. Fiecare fază nu are ajutor sau ceva ce trebuie să faci pentru a finaliza faza.
Alte capitole care vin după mist vor fi disponibile gratuit.
Escape Team הרפתקאות wss
Acesta este cel mai bun joc, dar îmi doresc cu adevărat toate misiunile gratuite
Distracție foarte bună
Asistența pentru clienți este minunată!
Activitate grozavă de întâlnire!
Dacă nu intenționați să vă bazați pe indicii, a fost foarte distractiv! Nivelul de dificultate potrivit pentru prietenul meu și pentru mine, care trăim în camere de evadare.
Ca beta tester mi-a plăcut acest joc. Asteptam imbunatatiri si continut suplimentar. Puzzle-urile, toate pe hârtie, au fost în cea mai mare parte inventive și originale.
Foarte tare
minunat pentru grupuri. de asemenea online/ prin skype posibil.
Escape Team ایڈونچر lsj
Am făcut misiunile gratuite pentru seara jocurilor de familie și tuturor le-a plăcut. Abia aștept să fac celelalte misiuni. Cu siguranță îl va folosi pentru un eveniment de grup de tineri. Sper să vedem mai multe misiuni în curând.
Foarte distractiv. Până și copiii erau logodiți.
Acest joc a fost atât de distractiv! Provocator, dar și realizabil (uneori cu indicii). Ne-am distrat de minune în cuplu și cu copiii!
Am achiziționat cele 4 misiuni de la Groupon, dar nu am avut probleme la răscumpărarea tuturor celor 4 misiuni din aplicație. I-am trimis un e-mail dezvoltatorului, el a răspuns foarte repede pentru a explica ce trebuie să fac pentru a debloca toate cele 4 misiuni. Nu am jucat încă, voi posta o recenzie ulterioară după ce vom juca. 5 stele pentru serviciul clienți, mulțumesc Fabian!
Escape Team הרפתקאות uivd
Un joc distractiv de jucat cu soția mea
Distracţie!
Am jucat tutorialul și prima misiune cu soția mea. Ne-a plăcut jocul și a fost distractiv. Femeia care vorbește ne chinuia uneori să audă ce se spunea. Per total e in regula.
Am comandat pachetul, am tipărit toate misiunile și am jucat 2 misiuni.. 2 luni mai târziu am mers să joc o altă misiune cu diferiți prieteni și codul meu de răscumpărare nu mai funcționează.. Chiar dacă achiziția mea spune că pot juca misiunile ca de multe ori cât vreau. Nu, nu am plătit foarte mult, dar am plătit pentru a juca aceste misiuni și nu pot.
misiunile sunt distractive, cea mai bună parte este abilitatea de a vă crea propriile misiuni gratuit! care duce această aplicație la nivelul următor.
Unele dintre puzzle-urile pe care le pliezi și au doar 1. Faza 3 a celei de-a treia misiuni. Dați-mi câte indicii doriți, toată cerneala este uzată de pe pagina mea de a treia.
Nu sunt mulțumit de această aplicație în acest moment. Mi-am achiziționat codul de răscumpărare prin groupon și aplicația nu îmi permite să le răscumpărez. Ies gol după ce apăs pe butonul de răscumpărare
Foarte distractiv și provocator mental! Am făcut asta pentru ziua de naștere a surorilor mele mici și a fost încântată!
Escape Team Приключения lbpp
Misiuni limitate disponibile la început, practic nicio rejuabilitate, iar fiecare misiune te costă un dolar înapoi. Toate acestea fiind spuse, este o suflare absolută să te așezi și să te reverse. Aș aprecia mai multe niveluri în viitor, cu o valoare mai mică a producției stabilită la un preț mai accesibil, deoarece acestea sunt în esență una și gata.
foarte amuzant!! astept mai multe misiuni!
Am fost un tester beta înainte ca jocul să fie lansat oficial și recenzia mea se bazează pe acea experiență. Dacă îți plac camerele de evadare sau puzzle-urile în general, acest joc este perfect pentru tine. Ne-am distrat foarte mult jucând asta în timpul nopții noastre de jocuri de societate. Rundele sunt scurte (30 de minute sau mai puțin), dar pline cu multă distracție. Imprimantă, pix, bandă adezivă, foarfece sunt totuși o cerință! Cu siguranță aștept cu nerăbdare noi misiuni de încercat!
O aplicație excelentă care poate aduce camere de evadare acasă. Funcționează bine dacă arată puțin învechit și, din păcate, există doar 6 puzzle-uri oficiale, dar există și unele lucruri create de comunitate. Mi-ar plăcea să văd mai multe.
Foarte distractiv și bine făcut. Am făcut-o cu un grup de patru și nu am avut nicio problemă să treacă prin primele patru misiuni. Speram să existe ceva mai mult aspect multimedia (telefonul vă va oferi bucăți din puzzle care merg cu hârtia) dar încă mai sunt câteva cu care nu le-am jucat, așa că poate intră în joc sau este în dezvoltare. În general, este o versiune de masă bine executată a puzzle-urilor escape room. Nu aș recomanda un grup mai mare de 4.
Achizitionat prin Groupon si codul este invalid! Nu am auzit de la dezvoltator. Actualizare: a primit în sfârșit un cod de lucru, dar aplicația este destul de slabă. Misiunea de antrenament a fost destul de distractivă și eram încântați de restul, doar că ei au rămas foarte scurt.
Eu și surorile mele suntem drogați de evadare și ne-am jucat partea echitabilă de jocuri de evadare. Aceasta a fost prima noastră experiență jucând în acest format și trebuie să spun că sunt plăcut surprins. Puzzle-urile sunt provocatoare! De fapt, nu am câștigat majoritatea jocurilor (ne-am apropiat de mai multe ori!), dar a fost o perioadă distractivă. Aplicația a fost puțin dificil de înțeles la început, folosind codul Groupon, dar asistența pentru clienți a fost utilă.
Love Balls Головоломки wcug
Tocmai am terminat de jucat asta cu niște prieteni! Cu adevărat distractiv și provocator. Rezolvarea fiecărui puzzle se simte foarte bine. Chiar dacă într-adevăr poți juca fiecare misiune o singură dată, costă doar 99 ¢ pe fiecare. Sper că vor crea mai multe misiuni pentru viitor!