Post by millsingtulodi on Mar 17, 2022 0:18:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Braindom 2: Zabavne mozgalice ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Braindom 2: Zabavne mozgalice IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара за више кристала ▞▞▞
▞▞▞ Braindom 2: Zabavne mozgalice 2022 version ▞▞▞
Braindom 2: Brain Teaser Games Словесни mxb
Губљење времена. Превише је лако решити. Намењен је деци млађој од 10 година.
Оглас након сваког нивоа је апсурдан. Чини хаме немогућим за играње.
ово је савршено за мене да подигнем свој мозак хвала!
Свиђа ми се, За оне који се жале на рекламе можете да играте ову игру ван мреже само да знате, и ради савршено добро. Невероватан тон игре потенцијала.
Braindom 2: חידות לגירוי המוח מילים xxjh
квизови су тако кул и некако је тешко и забавно
Слажем се са смешном количином огласа. Такође, да ли је неко стигао до 7. дана бонус награда за пријављивање? Сваки дан се пријављујем у исто време и НИКАД не стигнем до 7. дана -- почиње испочетка првог дана након што дођем до дана 6. Такође, никада не могу да окренем точак бонуса 5. дана. Волео бих да вам кажу зашто је тачан одговор био тачан. Осећам се као да сам понекад пуком срећом добио прави одговор. И волео бих објашњење.
Одлична игрица
Апликација није реаговала и када се отвори прва слика снимљена је време и није се отворила
Превише огласа!! Провешћете више времена гледајући глупе рекламе него играјући праву игру.
Ок и прилично кул
Одлично 5
<a href=""></a>
Ставио сам 4 звездице јер је игра веома спора чак и ако имам пуну мрежу ☺👌 тако да нема много реклама и игра је забавна, тако забавна☺😊👍👌💐 па бих дао 5 звездица да је игра брза мало више и игра је забавна и не питајте о смрти убице овако и овако
Само игра супер забавна Заиста је забавна и едукативна, али постоји 1 проблем када сам прешао на ниво 5, тражио је од мене да оценим ову игру и нисам могао да је прескочим, па ако желите, само нам дозволите да прескочимо тај део или да прескочимо неколико нивоа Пре наговештаја који би били од велике помоћи за ову игру, онда бих чак написао и већи број. Али хвала вам пуно ако то можете да урадите. Угодан дан
Добра игра, али рекламе су превише жао
Волео бих да сам могао да стигнем до тежих нивоа пре него што деинсталирате апликацију, али морате да гледате додавање од 30 секунди после СВАКОГ нивоа за које је потребно само 15 секунди да схватите. Можда да сам рекламу после свака 3 нивоа вредело би задржати, али не можете ни да прескочите оглас после одређеног временског периода па сте приморани да гледате цео снимак.
преооо много аддссссс!!!
То је у реду игра. Послије сваког нивоа има реклама, али након 5-10 секунди можете га прескочити. Такође можете да искључите Ви-Фи и податке и нећете имати никакве огласе. Игра је једноставна и играо сам 45 нивоа. Двапут сам се заглавио и добио сам наговештај, али савети нису били од помоћи јер сам већ урадио оно што је речено, тако да очигледно нешто није регистровано у игри. Понекад ћете морати да кликнете неколико пута да би игра регистровала ваш клик. Такође, од 45 нивоа, 3 су била понављања.
Добра игрица
Мрш зецу у 3 лепе вести
на нивоу 5, али за сада је добро. мало лако. надајући се да ће бити још мало теже
Веома лепе загонетке. Осећам се као фијук. То ме чини пажљивим и учим. То не узнемирава ум. Сјајан посао
Braindom 2: Siapa? Teka Teki Kata aap
Braindom 2: Beyin & zeka testi Kelime erh
Игра је добра, али многе рекламе чине игру досадном.
Невероватна и забавна игра, заиста скроман креатор!
као игра, али трагове је понекад тешко открити.
Забавна игра, али сам деинсталирао јер има толико огласа! Има један после сваког. Једно. Ниво. Знам да морају да зараде, али ово је смешно. Можда након сваких неколико нивоа, али не након сваког. Ово је додатак огласима које гледате да бисте добили савете или друге ствари.
Огласи се замрзавају (често) и морате да затворите апликацију
Рекламе су превише!! Сама игра је забавна и могла би бити одлична да нема толико реклама.
Глупост жива
Колико волим ову игру, сјајно је наставите са одличним радом. 👍👍👍😄😄
Braindom 2: ¿Quién Miente? Juegos Cerebrales. Palabras hnhf
Више огласа је забавно, али има још огласа и наговештаја обично нису добри, али је савршена, мислим.. 🙁 Игра је кул, али све су огласи и савети нису обично савети Како бих могао да играм игру има више огласа не могу тако.... Не мора бити огласа, знаш на шта сам мислио. Мислио сам да је игра супер, да, али све су јој огласи по огласима, зар нисам могао да играм игру. Можете ли помоћи?
То је заиста забавна игра, али некако сам знао да ћу зажалити што сам преузео ту последњу исправку, с обзиром на то како је број ненамерних огласа нагло порастао.
Концепт ове игре је кул, било би супер, али не могу да је играм. Има превише дугих реклама за свако притиснуто дугме и то је неподношљиво, ја апсолутно немам жељу да седим и чекам само зато што креатор игре жели да ме натера да платим без реклама. Играм игре да бих изгубио стрес, али ова игра ме је стресла са свим чекањем и рекламама довољно да је сада избришем. Није забавно! Иритира и ствара стрес. али сачекаћу свој одговор.