Post by millsingtulodi on Mar 17, 2022 0:27:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead by Daylight Mobile ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead by Daylight Mobile IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty na zvýšenie kryštálov ▞▞▞
▞▞▞ Dead by Daylight Mobile 2022 version ▞▞▞
Povedal som 1 hviezdička, nehral som to, ale videl som to hrať iných YouTuberov, zdá sa mi to zábavné, ale vždy, keď sa pripojím, všetko ide dobre, kým sa nezobrazí „Pokračovať klepnutím“, klepol som na to o 2 hodiny neskôr, stále sa to zobrazuje. potom znova ťuknem na It a Nefungovalo to a pozrel som sa aj na youtube, ale stále to nefungovalo a The Creators, dúfam, že to všetci dokážete opraviť.
Je to super hra
O môj Bože
Je to super hra a som v nej dobre pozri si ma
Dead by Daylight Mobile 動作 yzwm
Milujem túto hru. Kiežby bolo viac máp, ale celkovo je to také zábavné a odporúčam to ostatným, ktorí majú radi hororové hry
Zabával som sa pri hraní a myslím si, že spoločnosť urobila dobrú prácu, keď to preniesla na mobil, neviem, či je to na konzolovej edícii alebo nie, ale bolo by skvelé mať súkromné zápasy, kde by som mohol hrať proti priateľom ako vrah alebo preživší. Ale stále je to dobre urobená hra
Je to dobrá hra, dobre prepracovaná a všetko, ale spýtam sa, prečo to trvá 20-45 minút nájsť vraha? Pokúšal som sa o úroveň vyššie mesiace.
Unimime - Unicycle Madness آرکید msa
Z tejto hry mi naozaj veľmi zamrzne telefón a som taký naštvaný, pretože som tak chcel hrať túto hru a problém nie je v mojom telefóne, je to hra, prosím potrebujeme to opraviť
Dead by daylight je konečne zničený. Hrám na konzole a toxicite a fakt, že hra je evidentne zameraná na prežitie, ma dostal, tak som sa rozhodol vyskúšať mobilnú verziu. Bolo to v poriadku s trochou bmingu sem a tam, ale teraz s najnovšou aktualizáciou a výhodami je nemožné dostať čo i len jeden háčik. (Na okraj, túto hru naozaj milujem, ale nevedomosť vývojárov ju naozaj ničí. To najmenej, čo môžu urobiť, je poučiť sa z plnej hry, pretože aj tam je veľa sťažností)
Milujte aktualizácie a spôsob, akým sú aktualizované s verziou konzoly. Milujem to
Ahoj. Hra je v poriadku, ale hra mešká a nemôžem odohrať ani jeden zápas bez oneskorenia. Vidím, že prinášaš Pinheada a bude to také oneskorené, opravte oneskorenie 😀
Milujem hru, ale moji chlapci sa stále krútia dookola a moja obrazovka niekedy zbledne, ale skvelá hra
Pekná grafika aj hrateľnosť
Hra je zábavná, ale z nejakého dôvodu, keď zápas skončí, nedostanem žiadne xp a nepostúpim o úroveň vyššie, opravte to
Môže zaviesť gyroskop pre vrahov, ktorý uľahčí chytenie preživších.....
Skvelá hra, ktorá miluje detaily a dokonca aj ponuky a spôsob, akým v hre zarábate oba typy meny namiesto toho, aby ste museli vždy platiť. Nová hlavička zabijaka je skvelá, ale potrebuje lepší indikátor polohy pre potrebu uniknúť veľkej oprave, ktorú videli všetci ľudia, len to vzdali.
Hry a horúca kaša, načítané prvýkrát, len aby sa zatvorili a potom uzamkli na obrazovke pokračovať. Nestrácajte 6,6 GB, ktoré hra potrebuje, ani čas na jej stiahnutie. Existuje veľa ďalších hier, ktoré nemajú žiadne problémy a vyžadujú oveľa menej voľného miesta. Správanie by sa malo hanbiť za vypustenie tohto odpadu a v mojich očiach je zničená ich povesť z toho mála, čo mali.
Hra je úplne úžasná, dôvod, prečo jej dávam 2 hviezdičky, je kvôli absurdnému množstvu podvodníkov na strane preživších, vďaka čomu je neuveriteľne nezábavná, keď sa dostanete do fialových, nehovoriac o červených radoch, ako vrah v poradí 1 som môžem povedať, že toto je jediná vec, ktorá zabíja moju túžbu hrať dbd mobile a treba to OKAMŽITE riešiť
Je tu niečo, čo musím spomenúť, som si celkom istý, že ostatní ľudia majú rovnaký problém, ale z nejakého dôvodu som uviazol v ponuke, kde sa hovorí, že ťuknite na pokračovanie, a nedovolí mi, aby som tam zostal na tejto obrazovke ale existuje spôsob, ako to obísť, ale nie je to konzistentné, jednoducho opustíte tlačidlo domov, potom znova stlačíte ikonu aplikácie a počkáte asi 3 až 5 minút, potom to funguje, ale nie vždy, takže pokračujte v tejto slučke, kým to nebude fungovať. P.S. devs plz opravte tento problém s menu. OPRAVIŤ TO!!!!!!
Táto hra je pekná, ale ak chcete pokračovať, musím kliknúť mnohokrát, opravte ju mŕtvym denným svetlom
Sťahovanie opravy je vždy nočnou morou.Prvá časť záplaty sa sťahuje hladko, no druhá sa odpojí od servera znova a znova a neuloží nič stiahnuté. Takže koľkokrát si asi stiahnem 1200 MB patch, aby sa to odpojilo od servera, keď som bol uprostred toho a začal odznova.
V ďalších aktualizáciách sa zamerajte na vývoj hry, nie na potrebné postavy a mapy. Opravte chyby a závady. Hra veľmi zaostáva.
Najlepšia hra pre Android, akú som kedy hral. Áno, počuli ste správne. Len vyskúšajte túto hru a potom zistíte, prečo to hovorím....
Dead by Daylight Mobile پرتحرک xabl
Zatiaľ je hra úžasná, len trochu zaostáva pri kontrole zručností
Trash platforma, chápem, prečo IDV získava viac hráčov a robí lepšie v tomto druhu vecí. Len sa držte pc je to odpad na mobiloch tvorcovia doslova nemohli dať f o ľuďoch na mobile
Veľa chýb. Štartovací rituál bol dokončený niekoľkokrát a nedokončí sa, takže si môžem nárokovať odmeny. Odmeny za denné prihlásenie uviazli na predchádzajúcej skupine viac ako týždeň, takže teraz zaostávam za aktuálnou skupinou odmien, aj keď som sa prihlasoval každý deň. Zaostávanie v hre. Priatelia nedostávajú pozvánky na párty, hoci ich posielajú a znova odosielajú. Priatelia/seba sa nezobrazujú online, hoci obaja sú online. Na pripojenie k serveru je potrebné aplikáciu znova načítať 2-krát. Matchmaking trvá 3 minúty/uzavretie.
Po aktualizácii v auguste hra zaostávala. Ale teraz je chyba opravená a hra bola resetovaná do predchádzajúceho stavu výkonu❤️... Aj posledná aktualizácia obsahuje veľa funkcií s rôznym štýlom opravy generátorov..ale nie je tam veľa sfér ako v PC verzii..dbd mobile má 8 realmov a PC ich má 15...ale užite si túto mobilnú verziu takú, aká je.. Každý mesiac pribúdajú nové hrateľné postavy....takmer všetky postavy z PC sú teraz tu aj v mobile.. Láska DBDM
Veľmi radi, že opravili problém s tlačidlom útoku pre vraha, to je asi tá najlepšia vec, ktorú môžem povedať atm. Pridali späť reklamy na krvavú sieť, vďaka čomu táto hra opäť vyzerá ako lacná reklamná mobilná hra, nie sú si istí, prečo to bolo potrebné. Naozaj skvelé pre ľudí, ktorí streamujú hry, aby vaše publikum sledovalo, ako pozeráte reklamu. Triedny akt chlapi.
Dead by Daylight Mobile Acción qjne
Zlý výkon na S22 Ultra. Hra zaostáva pri 60 FPS a vysokej grafike pri spustení Exynos 2200 powered S22 Ultra. Hra má výpadky v doťahovacej vzdialenosti (veľmi minimálne, kde nevidíte ani 3 metre pred seba), kazí to zábavu v hre. Môj predchádzajúci „slabší“ telefón poháňaný Snapdragonom 860 túto hru zvládol perfektne. To je veľmi smutné pre niekoho, kto "upgradoval" a dostal horší výkon. 😥
Dobrá hra, ale opravte ponuku Štart
Môj DBD účet nie je prihlásený cez Facebook. Hrám to 1,5 roka.. Potom prišla chyba pri prihlasovaní.. Opravte to prosím alebo to už nehrám.
Zdá sa, že celý môj pokrok sa po najnovšom patchi stratil.
Mohli by ste tam pridať aj Freddyho Kruegera.
Dead by Daylight Mobile অ্যাকশন cxyq
Čakal sa 20 minút na stiahnutie, povedzte, že pokračujte klepnutím, klepnite a čakal 10 minút, nič sa nedeje. WOW aká hra ma sklamala, nemôžem ju ani hrať.
Gud hru naozaj baví hrať, gud grafika skutočné vzrušenie hrať luv to! päť hviezdičiek 👍🌟
Táto hra beží hladko pri vysokej grafike.
Kedysi som mal túto hru 5 hviezdičiek, ale po aktualizácii je to veľmi nepríjemné, pretože sp778g by mal byť schopný spustiť hru aspoň v najnižšom rozlíšení bez akýchkoľvek oneskorení (aj keď pred aktualizáciou som ju hral na maximálnych nastaveniach s 60 snímkami za sekundu) . Internetové pripojenie je skutočne frustrujúce, aj keď všetky aplikácie, ktoré vyžadujú dobré pripojenie, bežia celkom dobre, stále však dochádza k určitým oneskoreniam v hre. Predtým som veľa hrával, ale teraz hru otváram raz za týždeň, aby som bol frustrovaný.
Krvavá pavučina sa zvykla osviežiť po zakúpení posledných troch položiek na dne. Teraz sa krvná sieť obnoví, ak strávite aurickú bunku, pozriete si reklamu alebo počkáte 24 hodín. Potom, čo som do tejto hry vložil veľa peňazí a času, zistil som, že je to dosť nemotorné. Je tu veľa chýb a hráčov, ktorí sa snažia hádzať zápalky. Vážne uvažujem o tom, že nebudem hrať.
Hra neustále mrzne, keď je vrah blízko mňa alebo keď si po mňa prídu. A nie je to len môj telefón, ale aj môj brat a bratranec, ktorý má rovnaký problém s úplne iným telefónom. Tiež oneskorenie je také veľké, že sa niekedy nedá hrať. A prečo toľko vecí uprednostňuje vraha, aj OP. So všetkými týmito problémami to nie je v poriadku. Dúfam, že čoskoro vyriešite problémy s oneskorením a problémy so zmrazením.
Najlepšia hra, ktorú som chcel hrať už roky, ale teraz ju môžem hrať, nechal som zadarmo oheň najlepšia hra na svete, ale prečo neprichádza mapa poľa s mapou, prosím, prineste ju späť